Mia Brovall bild-9.jpgklar

Utflykter

Gullebobarnen drar sig inte för att göra utflykter till fåglarna vid Norrtäljeån, till stadens biograf, till Skansen för att hälsa på djuren eller att åka båt med Ålandsfärjan. Barnen gillar också att någon gång ibland äta en bulle på café eller ta sig lite pizza efter biobesöket. För att förskolebarnen ska få lära känna fler barn i kommunen har vi ett nära samarbete med Carina och Magnus Frödin som bedriver sin verksamhet i Solbacka. 

Skansen

En gång om året åker vi till Skansen tillsammans med kyrkans öppna förskola. På Skansen träffar vi alla djuren och äter en mysig picknick i det gröna.

Färsna Gård

Barnen tycker om att åka till Färsna. Där hälsar vi på de olika djuren, fikar, leker med traktorerna/leksakerna och äter lunch. 

Båtresa med Viking Line

På försommaren åker vi på en dagstur med Viking Line för att ta farväl av våra 5-åringar som ska börja i skolan till hösten. Ombord på båten äter vi sjöfrukost, fikar och leker i bollhavet.

Biografbesök / Teater

En gång i månaden går vi på barnbio. Det är stadens biograf som väljer ut lämpliga barnfilmer för Norrtäljes förskolebarn. Efter biobesöket går vi till pizzerian och äter vår lunch. Vi går även på teater i Norrtälje när tillfälle ges.

Lekplatser

Barnen tycker det är roligt att leka på de olika lekplatserna som finns runt om i staden. Vi åker gärna buss ner till vigelsjö för att leka i slottet, eller går ner till socitetsparken och leker i skeppet.